Werner Bros. räjähtävää Miesenergiaa.

Legendaarinen 5-veljestä ja Ruponen.

Takarivi vasemmalta oikalle: Jyrki Tuukkanen (pyykkilauta, matkalaukku, percussiot, laulu). Jaakko Tuukkanen (narubasso, ukulele, laulu ja tanssi). Jari Tuukkanen (kitara, guitarlele, pyykkilauta, kazoo, laulu).

Eturivi vasemmalta oikealle: Pasi Tuukkanen (mandoliinit, guitarlele, kitara, laulu). Tuure Tuukkanen (pimpparauta, percussiot, pyykkilauta, huuliharppu, laulu ja tanssi). Jussi Ruponen (ukulelet, akustinenkitara, slidekitara, laulu).

Myynti: Jari Tuukkanen

+358-44-5338610
jariwerner@gmail.com

TrioTre

WernerBros. TRIO Tampere

Toimii Tampereelta. Vasemmalta oikealle: Samu Salo (narubasso, laulu).
Jari Tuukkanen (pyykkilauta, kitara, kazoo, laulu).
Jussi Ruponen (slidekitara, akustinenkitara, ukulelet, laulu).

Myynti: Jari Tuukkanen

+358-44-5338610
jariwerner@gmail.com

WernerBros.  COMBO Helsinki

Toimii Helsingistä. WernerBros Combo tarjoaa suomalaisen miesenergian ja musiikin hurmaa suomalaiselle ja kansainväliselle yleisölle. Hauska, luotettava, ammattitaitoinen ja tilannekomiikan hallitseva musiikki-showryhmä on esiintynyt sadoissa yritystilaisuuksissa ja kymmenissä kansainvälisen yleisön tilaisuuksissa. Edullinen show yritystilaisuuksiin, messuille, merkkipäiville ja yleisötapahtumiin – sopii myös lapsiperheille.

Vasemmalta oikealle: Jaakko Tuukkanen, Tuure Tuukkanen, Jyrki Tuukkanen, Pasi Tuukkanen (laulu ja soittimet kuten miesenergiassa) ja Juha Mäntylä (haitari).

WernerBros Combo esiintyy lapsille.

Myynti: Jaakko Tuukkanen

Laivalahdenkaari 21 b 8
00810 Helsinki Finland